blog_slider-1920x400-blog 500x400-blog

Satış ve Teknik Hizmetler Direktörümüz Sn. Öznur Sun ‘’2017 Yılı, Set Teknik İçin Başarılı Bir Yıl Oldu.’’

Satış ve Teknik Hizmetler Direktörümüz Sn. Öznur Sun ‘’2017 Yılı, Set Teknik İçin Başarılı Bir Yıl Oldu.’’Kuruluşunda gaz analiz grubunda Siemens, gaz algılama grubunda ise Honeywell markalarıyla yola çıkan Set Teknik; 2007 yılında Eco Pyhsics firmasından distribütörlük alınması ile kemilüminesans (kimyasal ışıma) metodu ile ölçüm yapan NO, NO2 ve NOX analizörleri, 2008 yılı başında da Durag firmasından distribütörlük alınması ile toz ve debi cihazları ürünleriyle emisyon ölçümleri konusunda hizmet alanını genişletirken aynı zamanda yanma teknolojileri konularında da Durag firması ve bünyesinde bulunan grup şirketlerinden olan Hegwein ve Smitsvonk ürünleri ile yanma prosesi kontrolü alanında çalışmalarını genişletmiştir.

Emisyon ölçümünde örnekleme ekipmanları üreticisi M&C markasıyla 2009 yılında işbirliğine gidilmiştir. 2014 yılında Kühme firması ile endüstriyel vanalar, 2015 yılında Enotec firması ile fırın intikal gaz analiz probu ve Gasmet firması ile FTIR analizörleri ürün portföyüne eklenmiştir. En son olarak ise 2018 yılı itibariyle Honeywell firmasıyla yüksek riskli alanlarda kullanılan solunum setlerinin temini konusunda çalışmaya başlamıştır.

Satış ve Teknik Hizmetler Direktörümüz Sn. Öznur Sun, ‘'2015 yılında başlayan değişim sürecimizin devam ettiği bu yılda firma olarak zorlu hedefler belirledik. Gösterdiğimiz gelişimin karşılığı olarak da önemli tedarikçilerimizden biri olan Durag Group'tan bölgenin en iyi partneri ödülünü almaya hak kazandık. Çalıştığımız tüm tedarikçilerimiz ile olan iyi ilişkilerimiz, kaliteli ürünlerimiz ve geniş teknik hizmet ekibimiz sayesinde de birçok sektörde gaz analiz ve gaz algılama konularında çalışmalarımızı artırarak devam ettik.

2017 yılı bizim için özellikle çimento sektöründe başarılı bir yıl olarak geçti. Tamamlanan ürün portföyümüz ile birlikte çimento sektöründe fırın intikal gaz analiz ve yanma teknolojileri (termal kameralar dahil) konularında çalışmalarımıza hız kazandırdık. Kurulumu tamamlanmış sistemlerden aldığımız olumlu geri bildirimler sayesinde de 2018 yılında sektörde daha verimli çalışmalar yapacağımıza inanmaktayız.

Firmamızın kuruluşundan itibaren benzer bir büyüme hızına sahip olması, temellerimizi sağlam attığımızı kanıtlamaktadır. Ülke olarak geçtiğimiz zorlu süreçler göz önüne alındığında; ulaştığımız başarılarımız da bunu desteklemektedir. Başarılarımıza paralel olarak da; çalışanlarımıza daha iyi koşullar sunabilmek mesleki gelişimlerine katkıda bulunabilmek en önemli hedeflerimizdendir.

Gün geçtikçe güçlenen ekibimiz, yatırımlarımız, pazarlama faaliyetlerimiz ve de en önemlisi müşterilerimiz ile olan güçlü bağlarımız sayesinde önümüzdeki yıllarda daha da büyük başarılara ulaşmayı hedeflemekteyiz.''

 

Paylaş:
İlgili Ürünler
Diğer İçerikler

TEMSİLCİLİKLER

E-Bülten Kayıt
Bize Ulaşın